26 september Grenslandconferentie 2024 Nederland – Noordrijn-Westfalen

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Krefeld

Op 26 september 2024 zal de zesde Grenslandconferentie plaatsvinden in Krefeld. De Grenslandconferentie brengt mensen bij elkaar die hard werken om belemmeringen aan de grens weg te nemen op thema’s als veiligheid, arbeidsmarkt en mobiliteit. De afgelopen jaren is een netwerk gecreëerd dat zich niet alleen over de grenzen, maar ook over alle politieke en bestuurlijke niveaus heen uitstrekt. Deze bijeenkomst vormt hét moment om met elkaar terug te blikken, stappen te zetten in de samenwerking en ambities te formuleren voor de toekomst. Meld je nu aan.

Praktische informatie

U bent van harte welkom op de Grenslandconferentie 2024. De bekende journaliste en radiopresentatrice Sina Kuipers zit de paneldiscussie voor en op de agenda staan actuele thema's met grensoverschrijdende relevantie.

De dag start vanaf 9.45 uur op de hoofdtribune op de renbaan van Krefeld, An der Rennbahn 4, 47800 Krefeld. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
Voor onze gasten die met de trein reizen, staan er tussen 9.00 en 9.30 uur pendelbussen klaar bij de zuidelijke uitgang van het centraal station van Krefeld, die u na afloop van het evenement ook weer terugbrengen.

Om de pendeldienst goed te kunnen plannen, moet u ons bij uw registratie laten weten of u met de trein of met de auto naar de conferentie komt. Aanmelden kan hier.

In de ochtend kunt u deelnemen aan een lezing, workshops of een van de verschillende excursies. Na een gezamenlijke lunch vindt de stuurgroepvergadering plaats. Tegelijkertijd is er een tweede ronde met activiteiten voor de deelnemers. Het panelprogramma begint om 15.00 uur en om 16.15 uur sluiten we de dag gezamenlijk af met een borrel.