26 september Grenslandconferentie 2024 Nederland – Noordrijn-Westfalen

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie Krefeld

Op 26 september 2024 zal de zesde Grenslandconferentie plaatsvinden in Krefeld. De Grenslandconferentie brengt mensen bij elkaar die hard werken om belemmeringen aan de grens weg te nemen op thema’s als veiligheid, arbeidsmarkt en mobiliteit. De afgelopen jaren is een netwerk gecreëerd dat zich niet alleen over de grenzen, maar ook over alle politieke en bestuurlijke niveaus heen uitstrekt. Deze bijeenkomst vormt hét moment om met elkaar terug te blikken, stappen te zetten in de samenwerking en ambities te formuleren voor de toekomst.

Op dit moment kunnen inzendingen voor de Grenslandprijs 2024 worden ingezonden. Ken je of werk je aan een project dat zich op bijzondere wijze inzet voor grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Noordrijn-Westfalen? Stuur dan voor 2 juni je project in voor de Grenslandprijs. Kijk hier voor meer informatie over deelname en de voorwaarden.