04 november Dag van de Stad 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Orpheus, Churchillplein 1 te Apeldoorn.

Kom je maandag 4 november naar het groene en royale Apeldoorn voor de Dag van de Stad? We nodigen je uit om op zoek te gaan naar wat inwoners in de stad en omstreken (on)gelukkig maakt. En wat zijn de verschillen in welbevinden tussen steden en dorpen, steden onderling en binnen wijken en straten? Samen bekijken we hoe we dit kunnen verklaren en beïnvloeden. Aanmelden kan hier.

Praktische informatie

Traditiegetrouw is het programma van de Dag van de Stad gevuld met een divers aanbod aan inhoudelijke sessies in afwisselende vormen. In het blokkenschema vind je de programmering van dit jaar, deze vullen we de komende tijd nog aan met detailinformatie. Wil je deelnemen aan een Ontwerpatelier of aan een van de Excursies? Dan kun je dit direct aangeven als je je inschrijft voor de Dag van de Stad. Voor alle andere sessies geldt dat je ter plekke kunt binnenlopen, totdat de zaal vol is. Vergeet je niet voor de hele dag aan te melden!


De Dag van de Stad vindt plaats in Orpheus. Theater Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.
Vanaf station Apeldoorn is Orpheus lopend te bereiken in ca. 20 minuten, of maak gebruik van de OV-fiets of speciale pendelbussen naar Orpheus.